Προφίλ

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για την ανάπτυξη των διαρθρωτικών σχεδίων που είναι δημιουργικά, λειτουργικά ώστε να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες των εμπορικών σημάτων των πελατών μας. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε διάφανη συσκευασία που δημιουργεί μέγιστο αντίκτυπο στο ράφι και υποστηρίζει την αντίληψη στην αξία των εμπορικών σημάτων των πελατών μας.

Σχεδιάζουμε επίσης μια ευρεία ποικιλία άλλων καινοτόμων επιλογών στη διαφανη συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων σωλήνων και κυλίνδρων, προφίλ τιμών και θερμοδιαμορφώμενες θήκες ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Η Hellas Box είναι μια πλήρης εταιρεία συσκευασίας που προσφέρει υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό έως τη διανομή. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παραγωγή και στα  υλικά που είναι διαθέσιμα, τα προιόντα μας ανοίγουν το δρόμο για τη δημιουργία και την παραγωγή καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων  στη διάφανη πλαστική συσκευασία.Οι πελάτες μας αποδεικνύουν τακτικά ότι οι δημιουργικές σαφείς λύσεις συσκευασίας είναι μια επένδυση όχι μόνο στην άμεση αύξηση πωλήσεων, αλλά στο καλύτερο branding και την ανάπτυξη προϊόντων για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία. Χρησιμοποιώντας τις τελευταία οικονομικά αποδοτικές τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής, προσφέρουμε σαφείς λύσεις στη πλαστική συσκευασία σε ποικίλους τομείς, όπως είδη ζαχαροπλαστικής, είδη δώρων, καλλυντικά, γκουρμέ φαγητό, είδη ένδυσης και φαρμακευτικών προϊόντων.

Βρισκόμαστε στο χώρο της κυτιοποιίας πάνω από 30 χρόνια σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με πλήρες τεχνολογικό εξοπλισμό και με προσεγμένες εισαγόμενες πρώτες ύλες, εξασφαλίσαμε την υψηλή ποιότητα και επιτυχία στην δουλειά μας.

Πάντοτε πρόθυμοι να κάνουμε για σας το καλύτερο και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας στην ποιότητα, το χρόνο και τις τιμές.

Λίγα Λόγια Για Εμάς

0

Χρόνια
Παρουσίας

0

Ευχαριστημένοι
Πελάτες

0

Υλικά
Kατασκευής

0

Χώρες
Εξαγωγής

Μας εμπιστεύονται

Επικοινωνήστε μαζί μας!

για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας το μήνυμα σας

This site is registered on wpml.org as a development site.